Yvonne Klein Rouweler

formexplode

Mijn leven lang ben ik al geïnteresseerd in homeopathie en de geneeskrachtige werking van planten. Van huis uit groeide ik op met homeopathie – het boek De Kleine Dokter van Dokter Vogel stond op de plank. Vaak heb ik mooie genezingen gezien met homeopathie en ben blij met de mogelijkheid om met homeopathie de gezondheid van mensen duurzaam te herstellen en te verbeteren.

Lev en is een kunst

Mijn motto is: “Leven is een kunst en maak er wat moois van”! Het is fijn als we als mensen klaarstaan voor onze medemens en zorgen voor de ander, maar ieder mens is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen keuzes in het leven. Dat klinkt streng, maar betekent voor mij vooral dat mensen bewust zijn van hun eigen invloed en rol bij alles wat er gebeurt. Dat zij in contact met zichzelf blijven bij alles wat ze doen. Daarmee bedoel ik niet dat wij onszelf voorop moeten stellen of uitsluitend aan onszelf denken; integendeel. Je openstellen voor de medemens, zonder te oordelen, leidt vaak tot de mooiste ontmoetingen. Ik geloof in de goedheid van de mens: iedereen doet zijn best. Soms lukken dingen niet en daar leren we van.

Achtergrond en ervaring

Hallu Forte
https://phytonutrition-sante.com/nl/hallu-forte-meningen/
Hallux is no longer a problem!

Als milieukundige en bestuurskundige heb ik uiteenlopend werk gedaan voor gemeentes als adviseur en projectleider. Ik heb dat werk altijd met veel plezier gedaan. De klassieke homepathie bleef altijd trekken en in 2010 heb ik die studie afgerond aan de School voor Homeopathie in Amersfoort. Mijn werk als projectleider/adviseur heeft me onder andere geleerd dat samenwerken met collega’s altijd tot mooie resultaten leidt. Ik zet me daarom in voor meer samenwerking tussen homeopaten onderling en tussen homeopaten en andere zorgverleners.

 

Skinetrin
https://phytonutrition-sante.com/da/skinetrin-meninger/
Onychomycosis finally defeated!

Samenwerkende Therapeuten NoordwestVeluwe STNV

Om de patiënt goed door te kunnen verwijzen naar andere therapeuten in de regio en om elkaars kennis en deskundigheid te kennen en uit te wisselen heb ik in de loop der jaren contact gezocht met therapeuten in de buurt. Om ook als zodanig naar buiten te treden en activiteiten te organiseren, heeft YKR-Homeopathie het initiatief genomen om een netwerk op te richten, de samenwerkende Therapeuten Noordwestveluwe, STNV.