↑ Terug naar Wat is homeopathie?

Homeopathie

spartanol

De grondlegger van homeopathie Hahnemann was chemicus en arts. Hij leefde van 1755 tot 1843.

Homeopathie versterkt het zelfherstellend vermogen

Iedereen is wel eens ziek en ieder gezond mens wordt ook weer beter. Dat is het zelfherstellend vermogen van de mens. Het vermogen van de mens om gezond te blijven is ongelofelijk groot. Soms gaan klachten niet over of keren steeds weer terug. Het zelfherstellend vermogen schiet dan blijkbaar tekort. Homeopathie helpt om weer in balans te komen.

Ziekte, een signaal van onbalans

Ziekte is een signaal van het lichaam dat de mens in onbalans is. Daarom is het zo belangrijk om goed naar ons lichaam te luisteren en goed voor ons lichaam en onszelf te zorgen. Negeren van klachten is nooit verstandig. De klassieke homeopathie gaat op zoek naar de oorzaak van uw klachten en wil met zo min mogelijk symptoombestrijding het natuurlijk evenwicht herstellen.

De mens is een geheel van lichaam en geest

Neofossen
https://phytonutrition-sante.com/da/neofossen-vurdering-af-effektiviteten/
Losing weight has never been so effective!

De homeopathie gaat ervan uit dat de mens een geheel is van lichaam en geest. Bijvoorbeeld: iemand ervaart stress en ontwikkelt maagpijn. Bij een andere persoon kan de stress zich uiten in bijvoorbeeld hoofdpijn of slecht slapen.

Iedereen reageert anders

Iedereen reageert op zijn of haar eigen wijze en dat is allemaal goed, zolang je er wat mee doet! Dus maagpijn wegslikken met pijnstillers levert direct verlichting, maar op lange termijn verergeren de klachten. De homeopathie onderdrukt niet, maar helpt de mens te herstellen, in dit voorbeeld door anders om te gaan met stress.

Dr Extenda
https://phytonutrition-sante.com/da/dr-extenda-udtalelse/
Intensive potency support!