Cursussen / lezingen / workshops

Tweedaagse cursus EHBO met homeopathie 22 en 29 juni in De Zin Harderwijk. Van 20 tot 22 uur.

Eerste avond theorie; tweede avond oefenen. Fijn en praktisch voor op vakantie en thuis. Aanmelden bij info@ykr-homeopathie.nl.

Alle tweedaagse cursussen van YKR Homeopathie op een rij

– in het voorjaar: allergie en homeopathie

– vlak voor de zomervakantie: EHBO met homeopathie, voor thuis, sport en op vakantie

– najaar: griep en verkoudheid.

Manuskin Active
https://phytonutrition-sante.com/da/manuskin-active-udtalelser/
Cure your skin problems!

Elke cursus bestaat uit twee avonden in twee opéénvolgende weken, elk van 2 uur. Op de eerste avond staat de theorie centraal, tijdens de tweede avond gaan we oefenen met cases. Doel: u kunt uzelf en uw vriend en familie helpen met homeopathie op een verantwoorde manier.

De lokatie is altijd  in Harderwijk. Kosten zijn € 30 voor 2 avonden, inclusief koffie/thee, een klein naslagwerk en deelnamecertificaat. Als u meedoet aan 3 cursussen, betaalt u slechts € 75.

Tip/advies:

Schaf via YKR Homeopathie een starterskit aan met daarin 36 middelen en bijbehorend boek van Jorritsma. Als u die meeneemt naar de cursus(sen), is het leereffect nóg groter. Een bijkomend voordeel voor uzelf én de homeopaat is dat u altijd middelen in huis heeft, die u kan toedienen, na telefonisch overleg met de homeopaat.

Kosten van de starterskit (prijspeil 2015): € 50 en kosten van het boek:  € 15.

Drivelan
https://phytonutrition-sante.com/da/drivelan-udtalelser/
You have a problem with erection? Not only you!

Aanmelden:

Voor alle cursussen kan u zich op de wachtlijst laten zetten. Zodra er meer dan 10 aanmeldingen zijn, gaat de cursus door. Wilt u zich op de wachtlijst zetten: neem dan contact op met YKR Homeopathie via info@ykr-homeopathie.nl

 

Graag tot ziens!